Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Bezoek onze sup winkel

  Ben je een sup beginner en wil je graag advies over welke sup je het beste kan kopen? Kom dan langs in onze sup winkel in Breda! Onze medewerkers zijn sup fans en helpen je graag met de keuze voor je sup board.

   

  Navigeer naar onze winkel

   

  Sup winkel in Breda

  In onze winkel in Breda zijn onze sups en accessoires te vinden. Onze collega's vertellen je graag meer over suppen en onze producten. Kom eens langs! Je kunt ons vinden aan de Bleekstraat 1 in Breda.

  Voordelen van WANNAsup

  • Kwaliteit en gemak. Onze opblaasbare sup boards zijn gemaakt met drop stitch technologie, waardoor ze extra stevig zijn. Daarnaast sta je er stabiel op, zodat je er niet zomaar af kan vallen. Ook krijg je bij elke sup een gratis accessoirepakket, waardoor je meteen het water op kan.
  • Gratis app en website met tips, instructievideo's en routes. Om je te helpen als beginnende supper, hebben we ook een app ontwikkeld. Daarin vind je tips en instructievideo's waarmee je snel leert suppen. Ook vind je tientallen sup routes, verspreid door Nederland en Vlaanderen, waarmee je altijd een nieuwe plek kan ontdekken met je sup. De app is te downloaden voor iOS en Android.
  • Snelle en enthousiaste klantenservice. Loop je ergens tegenaan? Neem dan contact op met onze klantenservice. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

   

  WANNAsup sup boards uit onze sup board winkel in Breda

  Openingstijden sup winkel Breda

  Onze sup board winkel is op werkdagen open van 08:30 tot 17:00. Tijdens onze openingstijden is het ook mogelijk om bestellingen uit onze webshop op te halen.

  Meer weten over WANNAsup?

  Wil je meer weten over de sup boards van WANNAsup? Kom dan langs bij onze sup winkel in Breda of neem contact met ons op.