Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  WANNAsup - Dinsdag 24 Juli 2021

  Sup board aanbiedingen - sale bij WANNAsup

  Ben jij op zoek naar een veelzijdig, allround sup board? De sup boarden van WANNAsup zijn nu langer, dikker en breder dan een gemiddeld sup board. Je krijgt nu tijdelijk € 90,- korting op een opblaasbaar sup board van WANNAsup!

  Sup board aanbieding

  Wil je suppen op binnenwateren of op de zee? Ben je een beginnende supper of heb je al meer ervaring opgedaan? De WANNAsup sup boarden zijn nu langer, dikker en breder waardoor je met de sup boarden van WANNAsup op elk water kunt gaan suppen. Hierdoor heb je veel draaggewicht en stabiliteit, zodat je zelfs met je kind of met je hond kunt gaan suppen. Krijg nu met de sup boarden aanbieding tijdelijk € 90,- korting op de opblaasbare sup boarden van WANNAsup!

  Najaaractie met GRATIS accessoires pakket

  Met de sup boarden aanbieding krijg je nu tijdelijk € 90,- korting op de opblaasbare sup boarden van WANNAsup, maar de WANNAsup zomeractie is ook weer begonnen! t/m dinsdag 31 mei krijg je bij aankoop van een opblaasbaar sup board van WANNAsup het accessoirepakket t.w.v € 49,- er GRATIS bij.

        

   

  Voor onze bestaande klanten hebben we de nieuwsbrief, waarin exclusieve sup board aanbiedingen en kortingen worden aangeboden. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

   

  Wil je als eerst op de hoogte gehouden worden van de sup board aanbiedingen en/of sup board kortingen? Volg ons dan ook op onze sociaal media kanalen! 

  Instagram, Facebook en Pinterest

   

   

  The latest ins and outs and more

  Recente artikelen