ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  WANNAsup, wij laten je nooit vallen!

  Ons stabiel allround supboard kent vele uitbreidingsmogelijkheden en heeft een gratis app met video’s, routes en tips.

  Sup board kopen? Kies voor een sup board van WANNAsup!

  Sup board kopen? WANNAsup is de online webwinkel voor iedereen die wil gaan starten met suppen. Juist voor beginnende suppers bieden wij kwalitatieve sup benodigdheden voor een goede prijs. Onze opblaasbare sup boarden zijn extra stabiel en duurzaam zodat jij direct kunt gaat starten met jouw sup avonturen. Bekijk ons aanbod: 

  Onze opblaasbare sup boards zijn bekend van

  WANNAsup sup boards zijn regelmatig terug te vinden in de pers. Klik hieronder op de logo's om de publicaties te zien.

    WANNAsup in de Events 

        

    

  Waarom WANNAsup?

  ✔ Kwaliteit & lange levensduur, wat door onze supverhuur klanten wordt bevestigd
  Onze sup boards zijn ontwikkeld in Nederland op grond van onze ervaringen. De boards zijn gemaakt met fusion technologie. Betekent dat ons sup board uit 2 lagen pvc bestaat, wat aan elkaar gesmolten wordt als een fusie. Dit zorgt onder andere voor torsiestijfheid en dat ons board lichter, stabieler en steviger is dan een normale double layer sup board. Hierdoor hebben onze sup planken een lange levensduur wat veel van onze supverhuur klanten ook onderschrijven. Daarnaast hebben we ook veel accessoires erbij ontwikkeld die handig zijn als je gaat suppen. Denk hierbij aan een (elektrische) pomp, accu's, lichte peddels, etc. Ook heeft ons board standaard 4 ringen, zodat je een zitje kunt bevestigen en je je sup kunt ombouwen naar een kajak.

  ✔ Veel draaggewicht & stabiliteit, zodat je het ook voor meer activiteiten kunt inzetten
  Onze sup boards zijn dikker en breder dan een gemiddeld sup board (L 320 cm x B 76 cm x H 15 cm) en zijn daardoor erg stabiel. Hierdoor hebben zij een maximaal draaggewicht van 140 kg, wat veel is voor een sup board. Dit maakt onze sup planken dan ook zeer geschikt voor suppen met je hond, met kinderen en SUP yoga. Daarnaast zijn er 3 vinnen aan de onderkant van ons sup board bevestigd, waardoor hij nóg stabieler is. Dit maakt hem zowel geschikt voor de beginnende supper, als voor de ervaren supper, die langere afstanden wil gaan afleggen.

  ✔ We hebben een showroom voor service en GRATIS sup app en loyalty programma voor bestaande klanten
  Omdat we niet alleen een shop met showroom runnen, maar ook echte sup fans zijn, hebben we een compleet sup board pakket ontwikkeld waar alles in zit. Daarnaast weten we waar je allemaal tegenaan kan lopen bij de keuze van een sup. Hiervoor hebben we ook onze gratis sup app ontwikkeld: zo kunnen we iedereen voorzien van nuttige sup informatie. Maar we hebben ook een enthousiaste klantenservice die vaak dezelfde dag nog reageert en speciaal voor onze klanten hebben we een loyalty programma met heel veel voordelen.

  WANNAsup app


  Uitgebreid sup advies via App

  Uiteraard zijn wij zelf ook fanatieke suppers. Daarom vinden we het belangrijk dat we je ook kunnen helpen met het juiste advies. Of dit nu advies is over het gebruik en onderhoud van je sup plank, video’s met sup technieken of routekaarten met de mooiste plekken om te suppen. Wij delen al onze tips met jou! Daarnaast hebben we een handige (en gratis!) app ontwikkeld zodat je ook al deze tips gemakkelijk binnen handbereik hebt. Of bekijk direct onze tips!