ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Zaamslag - Zeeland

  Suppen in Zaamslag? Een leuke manier om dit dorpje in Zeeuws-Vlaanderen eens vanaf een andere kant te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Zaamslag (5 km)

  Met deze sup route ben je ongeveer 1,5 uur bezig. Je parkeert je auto in de buurt van de brug op de Groeneweg. Daar kun je jouw sup board te water laten op de Otheense Kreek. De route begint breed, waarna je het kleinere Gat van Pinte op supt. Die gaat over in de Groote Dulper. Na daar een stukje op gesupt te hebben, draai je weer om en volg je de route terug. Je waant je in de middle of nowhere. Geniet al suppend van de rust.

  Adres opstapplaats

  Groeneweg
  4543 RP Zaamslag

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup route Zaamslag - Zeeuws-Vlaanderen - Zeeland - WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Zaamslag en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup board en bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play