ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    WANNAsup - Woensdag 27 November 2023

    Black Friday supboard aanbieding - WANNAsup

    Ben jij nog op zoek naar een schero geprijsde sup board set om te geven voor sinterklaas of kerst? Of is jouw huidige aan vervanging toe? Scoor dan nu tijdens de Black Friday actie bij WANNAsup jouw goedkope sup board! De gehele maand november koop je jouw WANNAsup sup board nu voor maar €179,40,- in plaats van €299,-

     

    Wees er snel bij, want OP=OP!

     

    Sup board aanbieding bij WANNAsup 

    Het is weer bijna zo ver! Op 24 november is het weer Black Friday in Nederland. Daarom vind je nu bij WANNAsup de beste Black Friday Deal op onze sup boards!

     

    Scoor nu vanaf 1 november tot en met 30 november (2023) 40% korting op alle opblaasbare sup boards van WANNAsup. Koop jouw WANNAsup sup board nu van €179,40,- in plaats van €299,- en profiteer van de korting deals zolang de voorraad strekt.

     

    Kies jouw favoriete sup board met korting en bestel hem direct. Hier onder lees je hoe het werkt en jouw korting ontvangt!

     

    Sup board Black Friday kortingscode 2023

    Tijdens de Black Friday maand wordt er bij WANNAsup gebruik gemaakt van een kortingscode. Winkel jouw favorieten items bij elkaar en gebruik dan deze kortingscode: blackfridaydeal in jouw winkelwagen voor de Black Friday korting.

    Tijdens de Black Friday maand profiteer jij van de laagste prijzen van het jaar!

     

    The latest ins and outs and more

    Recente artikelen