ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen op het Woldmeer - Groningen

  Suppen op het Woldmeer? Een leuke manier om de omgeving van Meerstad te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien over het Woldmeer, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Woldmeer (4 km)

  Deze sup route is op een prachtig meer net buiten de stad van Groningen. Woldmeer staat bekend om een van de schoonste wateren van Nederland. Woldmeer biedt jou naast het suppen ook een mooi strand aan en een uitkijktoren en horecagelegenheid het StrandHuis. Bij de route op het Woldmeer wordt je omringd door natuur en mooie huizen. Je stapt op bij Oeverpad waar steigers bevinden. 

  Adres opstapplaats

  Oeverpad 
  Groningen

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

  Sup-route-Woldmeer-Groningen-WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden allround opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup route op het Woldmeer en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup board en bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play