ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Amsterdam - Noord-Holland

  Suppen in Amsterdam? Een leuke manier om onze hoofdstad in Noord-Holland eens vanaf een andere kant te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien door de Jordaan, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Jordaan in Amsterdam (7,5 km)

  In ongeveer 2,5 uur sup je door de Jordaan: de meest bekende en romantische buurt van Amsterdam. Je begint je route vanuit het Westerpark. Je supt onder andere over de bekende Brouwersgracht en Keizersgracht. Langs de grachten van de Jordaan vind je tal van zelfstandige winkeltjes, gezellige kroegen en hippe eettenten. De route brengt je ook langs het beroemde Anne Frank huis. 

   

  Adres Opstapplaats

  Polonceaukade 6-7
  1051 ES Amsterdam

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup route Amsterdam - De Jordaan - WANNAsup

  Sup route Amsterdamse Bos (6 km)

  Deze sup route gaat door het Amsterdamse Bos heen en is een prachtige locatie om te suppen. Op verschillende plekken in het Amsterdamse Bos kan je op je sup stappen waarna je lekker rond kunt suppen. Geniet van de mooie natuur en stap even lekker uit voor een gezellige picknick. De sup route is ongeveer 6 kilometer lang, je kan deze route ook combineren met de andere routes in het Amsterdamse Bos. 

   

  Adres Opstapplaats

  Parkeerplaats Grote Vijver
  De Duizendmeterweg

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  sup-route-Amsterdamse-bos-noord-holland-WANNAsup

  Sup route Rieteilanden (10 km)

  Deze sup route begint bij camping Zeeburg. In ongeveer 3 uur maak jij kennis met de Rieteilanden in IJburg. Met deze route sup je bijvoorbeeld langs het Diemerpark wat een klein strandje bevat. Tip: Maak hier een dagje uit van en geniet na het suppen van Strand Blijburg. 

  Adres Opstapplaats Camping Zeeburg

  Zuider IJdijk 20
  1095 KN Amsterdam

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup-route-Rieteilanden-Amsterdam-WANNAsup

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Amsterdam en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play