ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen op het Hoornsemeer - Groningen

  Suppen op het Hoornsemeer? Een leuke manier om dit meer aan de rand van Groningen eens te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien op het meer, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Hoornsemeer - Haren (3 km)

  Deze route laat je in ongeveer een uurtje een rondje suppen over het Hoornsemeer. Je kunt je auto parkeren op de parkeerplaats aan de Kaapse Baan in Haren. Vanaf daar kun je het Hoornsemeer op. Het meer is ontstaan door het wegzuigen van de zandlaag die onder een veenpakket ligt. Deze route stuurt je rondom de eilandjes zoals De Zweerden en Slakkeneiland. Stop onderweg gerust om de eilanden te verkennen. Let wel op: Overnachten op de eilanden is niet toegestaan en er zijn geen sanitaire - of andere voorzieningen.

  Adres opstapplaats Parkeerplaats Kaapse Baan

  Kaapse Baan
  9752 XP Haren

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup route Hoornsemeer - Haren - Groningen - WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes op het Hoorsnemeer en in de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup board en bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play