ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in de Biesbosch - Noord-Brabant

  Suppen in de Biesbosch in Noord-Brabant? Er zijn wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina geven we je uitleg over de opstapplaats de Biesbosch, de sup route die kunt afleggen, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Opstapplaats de Biesbosch

  De Biesbosch is naar onze mening wel een van de mooiste stukjes natuur van Brabant. Ontzettend leuk dus om dit gebied op je supboard te verkennen. Stap op bij jachthaven de Vissershang en sup door de mooie slootjes en rivieren van de Biesbosch. Wie weet spot je nog een hert, vos of bever!

  Adres sup opstapplaats jachthaven de Vissershang

  Vissershang 6
  4273 PE Hank
  www.jachthavenhank.nl

   

  Klik op de afbeelding om de sup opstapplaats beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup opstapplaats Hank, Biesbosch - Noord-Brabant - WANNAsup

   

  Sup route: Biesbosch (1,5 - 4 km)

  Bij deze route stap je op bij jachthaven de Vissershang. Hierbij sup je vervolgens door de kleine slootjes en rivieren van de Biesbosch. Je hebt keuze tussen twee verschillende routes, een van 1,5 km (route Zuid) en een van 4 km (route Noord). Hierdoor kan je je tocht zo lang kan maken als dat je zelf wilt. Twee prachtige routes voor de natuurliefhebber!

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup route Biesbosch, Hank - Noord-Brabant - WANNAsup

   

  Sup route Biesbosch Zuid-Holland

  De Biesbosch beslaat een groot gebied. Je kunt er komen vanuit Noord-Brabant, maar ook vanuit Zuid-Holland. Bekijk daarom ook eens onze route die je vanaf Dordrecht in de Biesbosch kunt maken.

  Eerste keer suppen?

  Is het de eerste keer dat je gaat suppen? Zorg er dan voor dat je goed voorbereid op pad gaat. We hebben voor je op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden wanneer je voor de eerste keer gaat suppen.

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in de Biesbosch en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play