ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen op de Noorderplas - Limburg

  Suppen op de Noorderplas? Een leuke manier om deze plas eens te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien op de Noorderplas, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Noorderplas (9 km)

  Deze sup route van 9 kilometer bevindt zich in het Maasplassengebied, het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland en is perfect voor de beginnende suppers. Je begint op het strandje bij De Weerd 85 waar je je sup board te water kunt laten. De Noorderplas beschikt over verschillende strandjes, campings, horeca en waterrecreatie zoals wake boarden. 

  Adres opstapplaats 

  De Weerd 85
  6041 TK Roermond

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup-route-Noorderplas-Limburg-WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes op de Noorderplas en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play