ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen op het Veerse Meer - Zeeland

  Suppen op het Veerse Meer? Een leuke manier om de Zeeuwse wateren te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina geven we je een sup route op het Veerse Meer, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Veerse Meer (12 km)

  Je begint deze sup route en eindigt hem op de Geersdijksekaai. Hier vindt je een parkeerplaats bij Haven Geersdijk. Volgens de Zeeuwen is het Veerse Meer hét watersportgebied voor Walcheren en omgeving. Met deze route sup je om de Middelplaten heen. De Middelplaten zijn onbewoonde eilanden, waardoor ze bij uitstek geschikt zijn als broedplaats voor vogels. Geniet vanaf je sup board van deze stukjes ongerepte natuur!

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  sup route Veerse Meer, Geersdijk - Zeeland - WANNAsup

   

  Dank aan Jasper van den Bliek voor de sfeer beelden.

   

   

  Is het de eerste keer dat je gaat suppen? Zorg er dan voor dat je goed voorbereid op pad gaat. We hebben voor je op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden wanneer je voor de eerste keer gaat suppen.

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes op het Veerse Meer en in de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play