ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen op het Oldambtmeer - Groningen

  Suppen op het Oldambtmeer? Een leuke manier om de omgeving van Midwolda te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien over het Oldambtmeer, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Oldambtmeer (9,5 km)

  De sup route van Oldambtmeer in de provincie Groningen is een voorbeeld route die je kan afleggen op het Oldambtmeer. Dit 800 hectare grote meer is groot genoeg voor verschillende sup routes die jij zelf ter plekke kunt verzinnen. Je stapt op bij het strand van Midwolda, waar ook parkeergelegenheden bevinden.

  Adres opstapplaats

  Strandweg 1
  9681 BK, Midwolda

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup-route-Oldambtmeer-Groningen-WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden allround opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup route op het Oldambtmeer en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup board en bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play