ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Veelgestelde vragen

  1.1 Kan ik het sup board of de sup accessoires ook eerst komen bekijken?

  Ja, dat is mogelijk. In onze showroom in de Bleekstraat 3 te Breda, zijn onze sups en sup accessoires op afspraak te bekijken. Je kunt een afsprak maken door te klikken op Showroom afspraak? in het menu. 

  1.2 Hoe bevestig ik het sup zitje op mijn opblaasbaar sup board?

  Voor het antwoord op deze vraag hebben we speciaal voor jullie een instructievideo gemaakt. Bekijk onze tips over hoe je jouw sup zitje het beste kunt bevestigen.

  1.3 Hoe moet je peddelen en bochten maken?

  Wil je weten hoe je het beste kan peddelen en bochten kan maken met je sup? In de instructievideo leren we je een aantal technieken om makkelijker met je sup te sturen.

  1.4 Hoe kan ik mijn sup oppompen met een elektrische pomp?

  Sinds dit sup seizoen verkopen wij nu ook elektrische pompen. Voor het antwoord op deze vraag hebben we speciaal voor jullie een instructievideo gemaakt. Bekijk onze tips over hoe je jouw sup het beste kunt oppompen met een elektrische pomp

  1.5 Hoe kan ik mijn sup board tas het beste inpakken?

  Voor het antwoord op deze vraag hebben we speciaal voor jullie een instructievideo gemaakt. Bekijk onze tips over hoe je jouw sup board tas het beste kunt inpakken.

  1.6 Verhuren jullie ook sup boards en geven jullie ook sup lessen?

  WANNAsup is geen sup school of een sup verhuur bedrijf, wel hebben wij een WANNAsup app ontwikkeld. In de app hebben wij een database toegevoegd waarin je gemakkelijk kunt kijken waar je een sup kan huren of sup lessen kunt volgen in Nederland en België. Voor meer informatie over de app.

  1.7 Hoe weet ik of mijn sup peddel goed is ingesteld op mijn lengte?

  Voor het antwoord op deze vraag hebben we speciaal voor jullie een instructievideo gemaakt. Bekijk onze tips over hoe je jouw sup peddel het beste kunt klaar maken.

  1.8 Hoe ga je te water met je sup? En waar let je op?

  Voor het antwoord op deze vraag hebben we speciaal voor jullie een instructievideo gemaakt. Bekijk onze tips over hoe je het beste te water kunt gaan met je sup board.

  1.9 Hoe kan ik mee doen met de maandelijkse winactie van WANNAsup?

  Wil jij ook deelnemen aan de winactie en zo kans maken op een opblaasbaar sup board van WANNAsup? Download dan onze gratis WANNAsup app, tik op 'Sup winnen' en deel je sup routes, ervaringen met ons sup board en/of overige sup tips met ons. Je kunt iedere maand opnieuw deelnemen aan deze actie.

  1.10 Hoe stap je op een sup board?

  Je loopt het water in, maar hebt nog niet onder de knie hoe je je sup opstapt. Bekijk onze instructievideo om te zien hoe je opstapt op je sup board zonder problemen.

  1.11 Wie zit er achter WANNAsup?

  WANNAsup B.V. is een bedrijf dat in 2019 is opgestart door Edward van Kruijssen en Jordi Damen. Beiden zijn ondernemer en altijd zoekende naar de perfecte balans tussen werk en privé. Toen ze in aanraking kwamen met suppen waren ze meteen verkocht. Het gemak waarmee je binnen 10 minuten op het water actief kunt zijn en het super gevoel dat je hebt na 30 minuten suppen, was de reden om op zoek te gaan naar de ideale sup.

   

  Edward en Jordi hebben nagenoeg alle mogelijke sups uitgeprobeerd, maar ze kwamen er achter dat er in de markt een groot prijs-kwaliteit verschil zit. Ze gingen daarom op zoek naar een sup board dat stabiel is, dat alle accessoires bevat, waar je tot 150 kg op kunt, die er mooi uitziet en dat volgens de laatste technieken is gemaakt.

   

  En zo kwamen ze uit bij de producent van WANNAsup. Samen met deze producent is er een allround board gemaakt waarmee je snel en wendbaar bent op het water. Het stabiele allround board is dan ook uitermate geschikt voor beginnende als gevorderde suppers, waarbij je het ook goed kunt gebruiken voor yoga, met kinderen of met je hond! Uiteraard kun je het ook gebruiken op zee al dan niet met een kayak seat.

  1.12 Waarin verschilt WANNAsup van andere aanbieders?

  Er zijn diverse aanbieders van sups, maar het is vaak lastig om ze te vergelijken. Wij schuiven geen dozen, maar spelen in op de totale ontzorging met onze visie: WANNAsup: wij laten je nooit vallen. Dit heeft te maken met de volgende onderdelen:

  1. Stabiel board zodat je het makkelijker kan leren, er minder snel afvalt en dit ook kan gebruiken om te suppen met kinderen, je hond of om yoga te beoefenen.
  2. We hebben als enige producent in Nederland een App ontwikkeld met allerlei tips en trick, video's, how to afbeeldingen, routes, plaatsen waar je sups kunt huren, etc.. Als je deze voorbeelden 15 minuten bekijkt weet je precies hoe je moet beginnen en leer je suppen als een pro.
  3. We breiden het assortiment telkens uit op grond van vragen van onze klanten. Zo hebben we nu een sup accessoires pakket bestaande uit een waterdichte tas, drijvend telefoonhoesje en zonnebril ontwikkeld, zodat je van alle gemakken voorzien bent en niets extra's hoeft bij te kopen.
  4. We investeren veel in uitleg, klantenservice en content om onze klanten te helpen als er vragen zijn. We weten namelijk dat er best veel vragen kunnen zijn en mocht er iets mis gaan dan lossen we het altijd op.
  5. Voor bestaande klanten hebben we een loyalty programma ontwikkeld, waarbij je na de eerste aankoop profiteert van de vele voordelen. Hoe dit werkt kun je bij loyalty programma lezen.

  1.13 Waarom doet de drukmeter van mijn sup pomp het niet?

  We krijgen van onze klanten soms vragen over de drukmeter, omdat ze denken dat deze niet werkt en daarom de pomp of de drukmeter kapot is. Uiteindelijk blijkt geen van beide kapot, maar is niet iedereen op de hoogte van de werking van de drukmeter. Vandaar dat we hier een uitleg hebben geplaatst over de werking van de drukmeter:

  Werking drukmeter handpomp sup board

  Onze WANNAsup handpomp is voorzien van een drukmeter, zodat je kunt zien hoeveel tegendruk de pomp krijgt tijdens het oppompen van jouw sup board. Omdat er geen lucht uit jouw sup board kan ontsnappen tijdens het pompen, ontstaat er tegendruk.

  De drukmeter wordt pas geactiveerd wanneer er ook daadwerkelijk tegendruk op de pomp staat. Daarom moet je eerst veel lucht in je sup board pompen. Je zult de meter pas zien oplopen wanneer je ook tegendruk gaat voelen.

  1.14 Kan ik er ook een zitje bij kopen?

  Ja, dat kan zeker! We hebben inmiddels een sup zitje in ons assortiment die nu te bestellen is. Door het gebruik van het sup zitje (of kajak stoel) kun je de sup in no time omtoveren tot een kajak. Zo kun je jouw sup board bijvoorbeeld gebruiken om op zee te kajakken of om te gaan vissen.

  1.15 Zit er ook een leash bij de sup?

  Plaats je nu een order voor een blauw-rode sup of een oranje-blauwe sup, dan krijg je er GRATIS een leash bij. Wil je een reserve of een nieuwe leash? Plaats dan een bestelling voor een losse sup leash.

  1.16 Hoe moet ik mijn sup onderhouden?

  Het onderhoud van het WANNAsup sup board is vrij eenvoudig. Spoel de sup na gebruik af, laat deze goed drogen en berg hem daarna op in de daarvoor bestemde tas. Zo zorg je ervoor dat je zo lang mogelijk plezier hebt van je sup. 

   

  Let op: herhaal bovenstaande stappen iedere keer na gebruik van de sup.

   

  Hoe dat werkt hebben we in een aantal video's uitgelegd. Bekijk ook onze instructievideo over het onderhoud van jouw sup.

  1.17 Hoe kan ik mijn sup board oppompen?

  Voor het antwoord op deze vraag hebben we speciaal voor jullie een instructievideo gemaakt. Bekijk onze tips over hoe je jouw sup board het beste kunt oppompen.

  1.18 Hoe repareer je het sup board ventiel?

  Voor het antwoord op deze vraag hebben we speciaal voor jullie een instructievideo gemaakt. Bekijk onze tips over hoe je het sup board ventiel kunt repareren.

  Is jouw sup ventiel niet te repareren, of heb je graag een reserve in bezit? Bestel dan een sup ventiel bij ons.

  1.19 Waar kan ik een digitale handleiding vinden van een WANNAsup opblaasbaar board?

  De digitale handleiding hebben wij gevisualiseerd in beeldmateriaal. Dit kan je vinden in onze vernieuwde WANNAsup APP en op onze website! Download hier de WANNAsup handleiding als PDF. 


  Staat jouw vraag niet tussen onze veelgestelde vragen?

  Neem dan contact met ons op via het contactformulier hieronder. 

   


  Neem contact op

  * Verplichte velden