ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen op het Leekstermeer - Drenthe

  Suppen op het Leekstermeer? Een leuke manier om dit meer eens te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien over het Leekstermeer, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Leekstermeer - Nietap/Roden (7,5 km)

  Sup in ongeveer 2,5 uur rond het Leekstermeer. Dit meer ligt op de grens tussen Drenthe en Groningen. Het Leekstermeer is vrij ondiep, wat het ook geschikt maakt om te gaan suppen met je kinderen of met je hond (het meer is nergens dieper dan 1,5 meter). Heel gaaf: de skyline van de stad Groningen zie je liggen aan de overkant. Je start vanaf Vakantiepark Cnossen Leekstermeer en supt vanaf daar het meer rond.

  Adres opstapplaats Vakantiepark Cnossen Leekstermeer

  Meerweg 13
  9312 TC Nietap

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup route Leekstermeer - Nietap-Roden - Drenthe - WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes op het Leekstermeer en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup board en bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play