ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen op Het Twiske - Noord-Holland

  Suppen op Het Twiske? Een leuke manier om dit recreatie- en natuurgebied aan de rand van Zaanstad eens te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien op het meer, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Het Twiske (7 km)

  Een mooie sup route van 2,5 uur over het recreatie- en natuurgebied Het Twiske in het veenplassengebied de Zaanstreek. De sup route van 7 kilometer begint bij Paviljoen Twiske, vanuit daar sup je het polderlandschap in wat bestaat uit veel watertjes, groen, bossen en pittoreske dorpen. In de weilanden om het water heen leven dieren zoals Schotse Hooglanders en vossen. Deze sup route door dit gebied heen is echt genieten. 

   

  Adres sup opstapplaats Paviljoen Twiske

  De Noorderlaaik 8
  1511 BX Oostzaan

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

  Sup-route-Twiske-Noord-Holland-WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Zaanstad en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play