ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Haarlem - Noord-Holland

  Suppen in Haarlem? Een leuke manier om de hoofdstad van Noord-Holland eens vanaf een andere kant te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien in Haarlem, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Haarlem (8 km)

  De route begint achter het Museum van de Geest | Dolhuys, vanaf hier sup je over de singel in Haarlem een rondje van ongeveer 8 kilometer. Je supt onder andere over de Binnen Spaarne, Schotersingel en Kinderhuissingel. Wil je onderweg een stop maken? Of na de sup route nog even genieten van Haarlem? Bezoek een van de gezellige restaurantjes in Haarlem en maak er een leuk dagje uit van!  

  Adres opstapplaats

  Schotersingel 2
  2021 GE Haarlem

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup-route-Haarlem-Noord-Holland-WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Haarlem en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play