ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Allround sup board kopen

  Allround sup board kopenOverweeg je om een allround sup board te kopen? Op deze pagina vertellen we je alles over allround sup boards. Wat is een allround sub board en hoe kun je deze allemaal gebruiken. Ook de eigenschappen en voordelen worden op deze pagina uitgelegd. Lees direct meer over:

  1. Wat is een allround sup board
  2. Eigenschappen allround sup board
  3. Voordelen allround sup board
  4. Technologie allround sup boards
  5. Allround sup board kopen


  Of bekijk direct ons aanbod aan allround sup boards.

   

  Allround sup board kopen

  Wat is een allround sup board

  Een allround sup board is een breed opblaasbaar sup board welke perfect is voor beginnende suppers. Het allround sup board is het meest voorkomende board. Dit komt enerzijds doordat het board voor iedereen geschikt is, maar ook omdat je veel verschillende toepassingsmogelijkheden hebt met dit board. Zo kun je dit board bijvoorbeeld gebruiken voor een recreatief tochtje op een meer, maar ook om mee golf surfen.

  Eigenschappen allround sup boards

  • Breed board met een hoog volume
  • Kort board met een afgeronde neus
  • Opblaasbaar en dus makkelijk mee te nemen
  • Niet voor snelheid, maar voor recreatief touren

  Lengte sup boardStabiel sup board - Dikte, breedte en lengte

  Al deze eigenschappen ondersteunen het belangrijkst kenmerk van een allround sup board. Namelijk, de stabiliteit van de plank. Kijk bij het vergelijken altijd naar de juiste afmetingen (inches of cm). We kijken hierbij naar 3 eigenschappen; de dikte, breedte en lengte van het board.

  Dikte van het sup board
  De dikte bepaald naast de stabiliteit ook het draagvermogen. Wij adviseren te kiezen voor een allround sup board met een dikte van 15 cm. Alleen met deze dikte kun je het board voor meerdere toepassingen gebruiken.

  Breedte van het sup board
  De breedte is naast stabiliteit een belangrijke factor wat betreft balans. De breedte kan verschillen tussen de 76 cm en 81 cm. Hoe breder het board, hoe stabieler (al gaat dit wel ten koste van de snelheid).

  De lengte van het sup board
  De lengte is van belang voor de wendbaarheid en snelheid. Hoe korter het board, hoe wendbaarder. Een board van 244 cm is super wendbaar. Heb je echter een board van 378 cm (maximale lengte), dan is deze wel weer geschikt voor 2 personen en een kort board niet. Wij adviseren dan ook bij de keuze van een allround board tussen deze lengtes te gaan zitten.  

  Voordelen allround sup board


  ✔ Hoge stabiliteit

  Het allround sup board heeft de hoogte stabiliteit van alle type sup boards. Dat maakt het board geschikt voor verschillende doelgroepen. Iedere beginnende supper adviseren we met dit board te starten.

  ✔ Geschikt voor elk type water
  Een allround sup board kan gebruikt worden op ieder type water zoals op een rivier, zee, meer of plas. Of je nu een recreatief tochtje wilt maken op een meer, of wat wilder op de golven wilt suppen aan zee.

   Makkelijk mee te nemen
  Met een allround board flexibel en wendbaar. Het board is opblaasbaar, dus je hoeft geen enorme plank met je mee te zeulen naar bijvoorbeeld het strand. Je kunt deze op locatie opblazen.

  ✔ Snel op te blazen
  Het een opblaasbaar sup board heb je snel opgeblazen met een handpomp. Toch adviseren we je om te kiezen voor een elektrische pomp. Dit kost geen moeite en binnen 7 minuten sta je op het water.

  ✔ Meest duurzame sup board
  De allround sup plank is het meest duurzame type board. Doordat deze gevuld is met lucht komen er veel minder snel krassen op de plank. Daarnaast heb je geen deuken zoals bij een hardboard. Dit type sup board gaat dan ook veel langer mee dan andere boards

  ✔ Geschikt voor verschillende doelgroepen
  De allround sup is letterlijk geschikt voor jong en oud. Of je nu een startende supper van 25 bent, een recreatieve supper van 65 of een board zoekt voor je kids op vakantie. Dit type board is zelfs geschikt om er op uit te gaan met je hond.

   

  ✔ Geschikt voor verschillende toepassingen
  Natuurlijk kun je met dit board recreatief peddelen, maar is nog zo veel meer mogelijk. Denk aan bijvoorbeeld pittige workout- en fitnesstrainingen. Maar ook mindfulness en yoga-oefeningen kun perfect op dit board uitvoeren. Je kunt zelfs gaan je visspullen meenemen en gaan sup vissen!

  ✔ Extra toepassingen met accessoires
  Wil je het maximale uit jouw allround sup board halen? Dan adviseren we je echt om te kiezen voor een sup zitje en een kajak peddel. Op deze manier tover jij in no-time jouw board om tot kajak.

  Technologie allround sup boards


  Idealiter wil je een sup board van hoge kwaliteit voor een prettige prijs. Wat de kwaliteit van het allround sup board grotendeels bepaald, is de technologie in het board. Wij adviseren om niet te kiezen voor een dubbel laags sup board, maar voor double layer drop stitch technologie.

  Double layer drop stitch
  Wanneer een allround sup board is voorzien van double layer drop stitch technologie, betekend dat het board aan zowel de boven- als onderkant verbonden is doormiddel van drop stitch (draden). Het sup board bestaat dan uit 2 lagen PVC materiaal die aan elkaar zijn verlijmd. Het grote voordeel is dat het board daardoor zeer stijf is, wat weer ten goede komt aan je snelheid. Een nadeel is dat deze boards vaak wat duurder zijn en iets zwaarder. Echter adviseren we altijd voor een sup board met deze technologie te kiezen.

  Allround sup board kopen


  Kun je niet wachten om jouw eigen allround sup board te kopen en aan de slag te gaan met Stand Up Paddelen? Bekijk dan direct ons aanbod aan allround sup boards. Verkrijgbaar in verschillende kleuren!

   

  Allround sup board kopen