ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Utrecht (Stad)

  Suppen in Utrecht? Een leuke manier om de stad eens vanaf een andere kant te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien in het centrum van Utrecht, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Utrecht (6 km)

  Deze route laat jou in zo'n 2 uur een gedeelte van het centrum van Utrecht zien. Je supt een rondje door de Utrechtse binnenstad via het netwerk van grachten en singels. De tocht voert onder andere over de Oudegracht: de bekendste gracht van Utrecht. De Oudegracht wordt overspannen door maar liefst zestien bruggen. Onderweg kun je pauzeren op een terrasje langs het water, maar er zijn ook ondernemers die 'to go'-drankjes serveren aan suppers. Je kunt starten bij de Lepelenburg 1 Parking.

  Adres Lepelenburg 1 Parking

  Lepelenburg 1
  3512 NJ Utrecht

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup route Utrecht (Stad) - WANNAsup

   

  Sup route Utrecht - Odijk (16,5 km)

  Ben je op zoek naar wat meer uitdaging? Sup dan deze heen-en-terug route van 16,5 km. In ongeveer 5,5 uur sup je van Utrecht naar het dorpje Odijk en terug. Je kunt je auto parkeren bij zwembad Kromme Rijn. Vanaf de parkeerplaats loop je een paar meter naar rivier de Kromme Rijn, daar laat je jouw sup board te water. De route laat je een groot deel van de Kromme Rijn verkennen. Je supt onder andere langs weilanden, luxe villa's en Kasteel Rhijnauwen. 

  Adres zwembad Kromme Rijn

  Weg naar Rhijnauwen 3
  3584 AD Utrecht

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup route Utrecht - Odijk - WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Utrecht en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play