ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen op de Kromme Rijn - Utrecht

  Suppen op de Kromme Rijn? Een leuke manier om de omgeving van Utrecht te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien in Utrecht, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Kromme Rijn (9,5 km)

  Deze sup route laat jou in ongeveer 4 uur een gedeelte van het centrum zien en een gedeelte van de natuur van Utrecht. Bij de sup route Kromme Rijn sup je onder andere langs het populaire Griftpark, wat een groen en modern park is voor jong en oud. Ook sup je langs het stadion van FC Utrecht, stadion Galgenwaard. De route begint bij Parkeergarage De Grifthoek, wat parkeer gelegenheid biedt aan de opstapplek van deze sup route. 

  Adres Parking

  Wittevrouwensingel 96
  3514 AL, Utrecht

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

  Sup-route-Kromme-Rijn-Utrecht-WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Utrecht en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play