ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Kinderdijk - Zuid-Holland

  Suppen in Kinderdijk? Een leuke manier om dit UNESCO Werelderfgoed eens op een andere manier te bekijken. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina bespreken we de sup route, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Kinderdijk (2 km)

  Misschien heb je Kinderdijk al eens bezocht, maar heb je dit unieke stukje Nederland ook al ervaren vanaf het water? Kinderdijk draait van begin tot eind om water, waardoor deze sup route je nog eens extra in verbinding brengt met de omgeving. De 19 molens, gemalen, dijken en boezems werken samen om het water in dit gebied in goede banen te leiden. Zo ontstond hier het karakteristieke en oer-Hollandse polderlandschap.

   

  Je kunt opstappen bij het bezoekerscentrum van Kinderdijk. Aan de linker- en rechterkant van het water vindt je een kanosteiger waar je eenvoudig het water op kunt met je sup board. Let tijdens het suppen wel goed op de rondvaartboten. Het is aan te raden om van te voren uit te zoeken hoe laat die varen.

   

  Adres sup opstapplaats bezoekerscentrum Kinderdijk

  Molenkade Nederwaard 1
  2961 AS Kinderdijk

  www.kinderdijk.nl

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup route Kinderdijk, Zuid-Holland - WANNAsup

   

  Heb je na deze route nog niet genoeg van Kinderdijk, probeer dan eens onze sup route vanaf Alblasserdam.

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Kinderdijk en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play