ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Verzenden & retourneren

  Verzenden

  Wij doen uiteraard ons best jouw bestelling zo spoedig mogelijk te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 13.00u worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Echter, dit lukt niet altijd. Het kan zo zijn dat producten niet voorradig zijn en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij jou hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

  Levering verloopt via de pakketbezorger van DPD. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00u plaatsvinden. Je ontvangt na de bestelling ook een track and trace code.

  Retourneren

  Het kan natuurlijk voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden van retour ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd, mits het product ongebruikt is en in de originele verpakking wordt geretourneerd. Mocht het product, of de verpakking daarvan, beschadigd zijn, dan zijn wij genoodzaakt deze waardevermindering aan je door te berekenen.