ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Gent - Oost-Vlaanderen

  Suppen in Gent? Een leuke manier om de hoofdstad van Oost-Vlaanderen eens vanaf een andere kant te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina geven we je een sup route die je in Gent kunt afleggen, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app. 

  Sup route Gent (16 km)

  Gent is de hoofdstad van de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. Via deze sup route maak je kennis met het centrum van Gent en omring je jezelf met mooie bouwwerken. Ga wel op tijd op weg met je sup board, want het kan erg druk zijn op het water rondom Gent. Je start vanaf Bootverhuur Gent en kustwateren en supt zo een grote 'ronde' van 16 kilometer op de Leie (rivier). Gent kent mooie plekjes met restaurantjes waar je heerlijk kan eten of drinken, onze tip is maak er een klein weekend tripje van en geniet van het prachtige Gent.

  Adres opstapplaats Bootverhuur Gent en kustwateren

  Snepkaai 62
  9000 Gent, België

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

  Sup-route-Gent-Oost-Vlaanderen-WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Gent en de rest van België altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup board en bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play