ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Rekken - Gelderland

  Suppen in Rekken? Een leuke manier om dit Dorp in Gelderland eens vanaf een andere kant te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien in de omgeving van Berkelland, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Rekken (8 km)

  Deze 8 kilometer lange route begint bij Fiets en Kanoverhuur ten Brinke, waar je een sup board kunt huren en heerlijk kan genieten van het prachtige natuur op het terras. Deze sup route in de gemeente Berkelland is een heen en weer route, het voordeel hiervan is dat jij de route zo lang kan maken zoals je zelf wilt. Je supt op de grens van Nederland en Duitsland en geniet van de rust en natuur. 

  Adres opstapplaats Fiets en Kanoverhuur ten Brinke

  Den Borgweg 20
  7157 BR

  Staand Kanovaren – Fiets en Kanoverhuur ten Brinke

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup-route-Rekken-Gelderland-WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Rekken en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket!

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play