ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Rockanje - Zuid-Holland

  Suppen in Rockanje? Een leuke manier om jouw sup board eens op de zee te proberen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina bespreken we de sup route, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Rockanje (2 km)

  Suppen op zee langs de strandbanken geeft je weer een heel andere sup ervaring dan het suppen op een meer of rivier. Bij de badplaats Rockanje kun je parkeren op de parkeerplaats aan de Swinsedreef. Vandaaruit loop je naar het strand, alwaar je langs het strand naar het zuiden supt en na ongeveer een kilometer weer terug supt.

  Op het strand vindt je ook diverse leuke strandtentjes, waardoor je jezelf hier prima een hele dag kunt vermaken. Een tip om jouw sup tocht extra speciaal te maken: ga suppen op een vrijwel windstille dag, tegen de tijd dat de zon onder gaat, zodat je tijdens je tocht kunt genieten van een prachtige zonsondergang.

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup route strand Rockanje, Zuid-Holland - WANNAsup

   

  Edward geeft je een kleine impressie van het startpunt van deze mooie sup route:

   

   

  Is het de eerste keer dat je gaat suppen? Zorg er dan voor dat je goed voorbereid op pad gaat. We hebben voor je op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden wanneer je voor de eerste keer gaat suppen.

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Rockanje en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play