ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Bergschenhoek - Zuid-Holland

  Suppen in Bergschenhoek? Een leuke manier om de natuur boven Rotterdam eens te verkennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina bespreken we de sup route door het Hoge Bergse Bos, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Hoge Bergse Bos vanaf Bergschenhoek (10 km)

  Jouw sup route door het Hoge Bergse Bos begint bij Outdoor Valley. Daar vind je een groot (gratis) parkeerterrein. De route is zeer divers: je gaat door slingerende bosrijke slootjes, je kunt onderweg een bezoekje brengen aan de stadsboerderij en supt door mooie polders. Vanaf de route kun je ook een aantal restaurants bezoeken die aan het water liggen (bijvoorbeeld bij Restaurant de Bergse Plas). Ook kun je een waterdichte tas meenemen op je sup board en onderweg picknicken. Bij Outdoor Valley kun je ook na je tocht terecht voor een maaltijd in het restaurant.

  Adres sup opstapplaats Outdoor Valley

  Hoeksekade 141
  2661 JL Bergschenhoek

  www.outdoorvalley.nl

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup route Hoge Bergse Bos, Bergschenhoek - Zuid-Holland

   

  Is het de eerste keer dat je gaat suppen? Zorg er dan voor dat je goed voorbereid op pad gaat. We hebben voor je op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden wanneer je voor de eerste keer gaat suppen.

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Bergschenhoek en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play