ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Supvormen

  Supvormen

  Suppen met je hond, sup yoga, alleen suppen of in een groep: je kunt het zo gek niet bedenken, of het is mogelijk op een sup. Lees welke supvormen er zijn en probeer ze eens uit. Heb jij één van de door ons beschreven supvormen geprobeerd? Laat het ons dan weten. We horen graag hoe het was, met een toffe foto erbij :).

   

  Sup tour op een meer of een rivier

  Nederland is een perfect land om te suppen! Ons land is namelijk een waterland: er zijn veel meren, rivieren en natuurlijk de zee. Je moet echter wel met een aantal zaken rekening houden wanneer je gaat suppen. We vertellen je graag meer over suppen op een meer of een rivier.

   

  Meer over suppen op een meer of rivier

   

   

  Suppen op zee

  Suppen op zee is geschikt voor de meer gevorderde suppers. Je moet met een aantal zaken rekening houden wanneer je gaat suppen op zee, o.a. je omgeving, weersinvloeden en je veiligheid. We vertellen je graag meer over suppen op zee.

   

  Meer over suppen op zee

   

   

  Suppen met je kind

  Ouders delen de dingen waar zij enthousiast van worden graag met hun kinderen. Laat suppen daar nou bij uitstek geschikt voor zijn! Samen sporten, samen plezier maken op het water, samen genieten van het buiten zijn… Heerlijk! Er zijn wel een aantal zaken waar je op moet letten wanneer je gaat suppen met kind(eren). We geven je een aantal tips over veiligheid, een geschikt sup board voor een kind en leuke sup activiteiten voor kinderen.

   

  Meer over suppen met een kind

   

   

  Suppen met je hond

  Suppen is een leuke activiteit om te doen met je hond: de ultieme manier om samen van de natuur te genieten. Het is echter wel belangrijk dat je goed bent voorbereid. Houd bijvoorbeeld rekening met de veiligheid van je hond en train je hond van te voren. We leggen je graag uit waar je allemaal rekening mee moet houden wanneer je wilt gaan suppen met je hond.

   

  Meer over suppen met je hond

   

   

  Sup yoga

  Bij het woord 'yoga' denk je waarschijnlijk aan een matje, rustgevende muziek en ontspannende poses. Je zult ongetwijfeld niet meteen denken aan de open lucht, het water en een sup board. Vandaar dat we je graag willen laten kennismaken met deze ontspannende, maar ook intensieve sup activiteit: sup yoga. Wat maakt sup yoga dan zo leuk vergeleken met 'normale' yoga? We leggen de verschillen uit:

   

  Meer over sup yoga