ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen op het Blauwe Meer - Drenthe

  Suppen op het Blauwe Meer? Een leuke manier om de omgeving van Dwingeloo te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien over zwemplas het Blauwe Meer, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route het Blauwe Meer - Dwingeloo (2 km)

  Het Blauwe Meer is ontstaan door zand-zuig werkzaamheden. Het meer ligt ten zuid oosten van het dorp Hoogersmilde en ligt binnen het natuurgebied Leggelderveld. Om het Blauwe Meer te kunnen bezoeken, moet je € 4,- entree betalen bij de Kiosk. Houd er rekening mee dat je niet contant kan betalen: alleen pinnen! Honden zijn niet toegestaan op het strand. In de winter is het bij het Blauwe Meer zo rustig dat je niets hoeft te betalen. Naast het zandstrand zijn er voldoende toiletten aanwezig en is het mogelijk om op zomerse dagen snacks te kopen. Je start deze route vanaf het strand en supt zo in een half uur een rondje over het meer. 

  Adres opstapplaats

  Blauwe Meer
  7991 TP Dwingeloo

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup route Blauwe Meer - Dwingeloo - Drenthe - WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden allround opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes op het Blauwe Meer en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup board en bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play