ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Breda - Noord-Brabant

  Suppen in Breda? Een leuke manier om de stad eens vanaf een andere kant te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina geven we je meerdere sup routes die je in Breda kunt afleggen, een aantal sup opstapplaatsen,, een sfeerimpressie in een video, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup routes Breda

  In Breda zijn er tal van routes die je kunt af te leggen op je sup board, maar wij hebben de drie mooiste voor je op papier gezet!

  Sup route singel Breda (5,5 km)

   

  Allereerst de route over de singels van Breda. Je stapt op bij het terras van Baai en supt vervolgens een ronde over de singels van Breda. Baai is een leuk plekje in Breda waarbij je je eigenlijk meteen in een soort festivalsfeer waant. Je kunt er terecht voor een hapje en een drankje. Leuk om gebruik van te maken wanneer je klaar bent met suppen. Daarnaast is deze sup route een toffe manier om de binnenstad van Breda eens vanaf een andere kant te bekijken. Een route van zo’n 5,5 km lang, waar je als beginner ongeveer 2 uur mee bezig bent.

   

  Adres sup opstapplaats Baai

  Markkade 1 A/B
  4815 HJ Breda
  baaibreda.nl

   

  klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup route Singel Breda, Noord-Brabant - WANNAsup

   

  Sup route Markdal Breda (7 km)

  Bovenstaande route laat je de stad vanaf een andere kant zien. Maar Breda heeft óók een mooi natuurgebied; het Markdal. Deze kun je ook prima per sup verkennen. Hierbij stap je op bij het park aan de Boeimeerlaan en sup je vervolgens het Markdal in. Een flinke route van 7 km, waar je als beginner ongeveer 2,5 uur mee bezig bent.

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup route Markdal, Breda - Noord-Brabant - WANNAsup

   

  Sup route De Mark Breda (23 km)

  Ben jij een gevorderde supper en draai jij jouw hand niet om voor een route waar je een volle dag zoet mee bent? Probeer dan eens onderstaande route op De Mark. Je legt zo'n 23 km af in ongeveer 8 uur. Het beginpunt is de Piet Heynlaan. Daar vindt je een in de bocht een klein zandstrandje. Je supt tot aan ongeveer parallel aan Ulvenhout en keert dan weer om.

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  sup route de Mark, Breda - Noord-Brabant - WANNAsup

   

  Sup opstapplaatsen Breda

  Wil je liever jouw eigen sup route uitstippelen? Lees dan verder over welke sup opstapplaatsen er zijn in Breda.

  Breda centrum

  In het centrum van Breda heb je de opstapplaatsen Baai en Pier 15. Beide zijn horecagelegenheden, waar je na het suppen nog gezellig een drankje kunt doen. Ook bieden beide plaatsen parkeergelegenheid. Deze twee opstapplaatsen bieden diverse routes, zowel door de binnenstad over de singels als door de natuur.

   

  Adres sup opstapplaats Baai

  Markkade 1 A/B
  4815 HJ Breda
  baaibreda.nl

   

  Adres sup opstapplaats Pier15

  Veilingkade 12
  4815 HC Breda
  pier15.nl

  Klik op de afbeelding om de sup opstapplaats beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup opstapplaatsen Breda Centrum, Noord-Brabant - WANNAsup

   

  Breda Zuid

  Het centrum van Breda is erg groot. Wanneer je bij Baai of Pier15 opstapt, zal je waarschijnlijk niet in dit stukje binnenstad komen. Erg leuk wanneer je de ene kant hebt gezien om ook eens hier op te stappen zodat je een ander stukje Breda ziet. Hierbij stap je op bij het park aan de Boeimeerlaan en supt vervolgens rustig de binnenstad in. Ook kan je vanaf hier makkelijk naar natuurgebied Markdal, wat ook zeker de moeite waard is om per sup te verkennen!

   

  Klik op de afbeelding om de sup opstapplaats beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup opstapplaats Breda Zuid, Noord-Brabant - WANNAsup

   

  Is het de eerste keer dat je gaat suppen? Zorg er dan voor dat je goed voorbereid op pad gaat. We hebben voor je op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden wanneer je voor de eerste keer gaat suppen.

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Breda en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play