ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen op de Mookerplas - Limburg

  Suppen op de Mookerplas? Een leuke manier om deze plas eens te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien over de Mookerplas, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Mookerplas (6 km)

  Sup in ongeveer 2 uur rond de Mookerplas, die is ontstaan uit zand- en grindwinning. De plas is omringd met verschillende faciliteiten zoals, jachthavens, campings, strandjes en horeca. De route kan je beginnen bij Strandpaviljoen Dushi 2.0, waar ook parkeergelegenheden bevinden. Geniet van het prachtige natuur van de Mookerheide en Sint Jansberg bij de Mookerplas.

  Adres opstapplaats Strandpaviljoen Dushi 2.0

  Pastoorsdijk 11A
  6586 AZ Plasmolen

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

  Sup-route-Mookerplas-Limburg-WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes op de Mookerplas en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup board en bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play