ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Contact

       

   

  WANNAsup
  Bleekstraat 3
  4811 KH Breda

  Telefoon: +31 (0) 88 010 56 51
  E-mail: [email protected]

   

  Sup board winkel/showroom in Breda

  Sup board kopen in Breda? Maak dan een afspraak via onze site om langs te komen in onze showroom (in pand van Leadrs te Bleekstraat 3 naast de achterkant van de Hema). Een van onze collega’s kan je dan meer vertellen over onze sup boards en sup accessoires.

  Ook is mogelijk om bestellingen uit onze webshop op te halen in onze winkel in Breda. Je ontvangt dan na je bestelling automatisch een mail dat het product klaarstaat. Kun je niet wachten, bestel dan direct een supboard of accessoires via onze webshop en je hebt het meestal al de volgende dag in huis.

   

  Sup boards en accessoires

   

  Openingstijden showroom

  Je kunt een afspraak maken in onze showroom door te klikken op showroom bezoeken bovenin het menu. Onze sup experts zijn in het seizoen ook veel onderweg naar klanten, maar we zorgen dan dat er een specialist aanwezig is om je te woord te staan en uitleg te geven. 

  Meer weten over WANNAsup?

  Heb je een vraag over onze sup boards of wil je meer weten over ons aanbod? Bekijk dan direct onze veelgestelde vragen. Of vul onderstaand formulier in en neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

   

  * Verplichte velden