ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Etten-Leur - Noord Brabant

  Suppen in Etten-Leur? Een leuke manier om het dorp eens vanaf een andere kant te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina geven we je een sup route die je in Etten-Leur kunt afleggen, laten we een opstapplaats zien waarmee je jouw eigen sup route kunt volgen, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Etten-leur (6 km)

   

  Tijdens deze route stap je op aan de Geerkade in Etten-Leur en sup je naar de Molen in Zwartenberg om vervolgens weer terug te keren. Dit is een route van ongeveer 6 km, waarbij je van alles tegenkomt. Je supt in het begin door een nieuwbouwwijk in Etten-Leur, vervolgens kom je de haven van Etten-Leur tegen, daarna sup je door de polder, en tot slot kom je bij de molen van Zwartenberg; een iconisch plaatje!

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  sup route molenroute Etten-Leur, Noord-Brabant - WANNAsup

   

  Een kleine impressie van de sup route in Etten-Leur en omgeving:

   

  impressie sup route Etten-Leur, Noord-Brabant - WANNAsup

   

  Opstapplaats Etten-Leur

  In Etten-Leur bieden we je twee opstapplaatsen; de Geerkade en de Turfvaart. De Geerkade ligt wat meer in het centrum van De Leur. Hierbij sup je eerst een stuk door een nieuwbouwwijk heen. De tweede opstapplaats is de Turfvaart, dit is de haven van Etten-Leur. Vanaf deze plek kan je of richting de Geerkade suppen of je gaat richting Zevenbergen suppen. Hierbij sup je binnen een paar minuten al door de polder, een ontzettend mooi stukje natuur!

   

  Sup opstapplaats De Turfvaart, Etten-Leur

  Westpolderpad 6
  4871 NC, Etten-Leur
  www.turfvaart.nl

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  sup opstapplaatsen Etten-Leur, Noord-Brabant - WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Etten-Leur en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play