ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Valkenswaard - Noord-Brabant

  Suppen in Valkenswaard? Een leuke manier om Valkenswaard vanaf een andere kant te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je de sup route op de Dommel zien, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Valkenswaard (4 km)

  De sup route van Valkenswaard is een route van 4 kilometer over de Dommel (1,5 uur). Je stapt op bij Venbergse Molen, waar je van te voren ook nog iets kunt drinken. De route over de Dommel is een echte hotspot voor natuurliefhebbers. Volg onze sup route en geniet van de natuurgebieden rond de Dommel. De sup route in Valkenswaard is ook geschikt om te gaan suppen met je hond of kind.

  Adres Venbergse Molen

  Molenstraat 211 
  5556 TA, Valkenswaard

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

  Sup-route-Valkenswaard-Noord-Brabant-WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Valkenswaard en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play