ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Winsum - Groningen

  Suppen in Winsum? Een leuke manier om dit dorp in Groningen eens vanaf een andere kant te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien in de omgeving van Winsum, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Winsum (4 km)

  De Winsum route in Groningen is een sup route van 4 kilometer. Je stapt op bij Marenland Recreatie waar opstap steigers bevinden. Winsum is een dorp in de provincie Groningen en is in 2020 door de ANWB uitgeroepen tot 'allermooiste dorp van Nederland'. De sup route in de provincie Groningen duurt ongeveer 1,5 uur. 

  Adres sup opstapplaats Marenland Recreatie

  Winsumerdiep 6
  9951 CG, Winsum

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

  Sup-route-Winsum-Groniningen-WANNAsup

   

  Sup route Kromme Raken (14 km)

  Een sup route van 14 kilometer vanaf Winsum naar het Reitdiepgebied, wat behoort tot de oudste cultuurlandschappen van Europa. Vanaf de opstapplek bij Marenland Recreatie, sup je over de oude meanderende riviergedeelten van de Hunze waar je nog veel historie van de strijd van mensen tegen het water ziet, zoals Wierdedorpen, sluizen, dijken en kolken. De sup route duurt 4,5 uur. 

  Adres sup opstapplaats Marenland Recreatie

  Winsumerdiep 6
  9951 CG, Winsum

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

  Sup-route-Kromme-Raken-Groningen-WANNAsup

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Winsum en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play