ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Vinkeveen - Utrecht

  Suppen op de Vinkeveense Plassen? Een leuke manier om de plas aan de rand van Vinkeveen eens te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien op de Vinkeveense Plassen, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Vinkeveen (10 km)

  De sup route in Vinkeveen is een prachtige route wat bestaat uit rustig stromende rivieren, polders, moerasgebieden, legakkers en historische dorpen. De sup route is ideaal voor natuurliefhebbers en duurt ongeveer 3,5 uur. De Vinkeveense plassen staan bekend om één van de schoonste wateren van Nederland, wanneer het lekker weer is kan je dus heerlijk afkoelen in het schone water. 

  Adres opstapplaats Zeilschool Vinkeveense Plassen

  Herenweg 144 
  3645 DT Vinkeveen

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

  Sup-route-Vinkeveen-Utrecht-WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Utrecht en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup board en bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play