ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Opblaasbare sup boards en accessoires kopen

  Opblaasbare sup boards en accessoires kopen

  Bij WANNAsup kun je zowel sup boards als sup accessoires kopen.

   

  Sup board kopen van WANNAsup

  Op zoek naar een allround sup board? Met de sup boards van WANNAsup zit je goed! Door de stabiliteit van het sup board is het een ideaal board voor beginners. Bij elk sup board zit daarnaast een set met gratis accessoires, waardoor je direct het water op kan met je nieuwe sup!

   

  Opblaasbaar sup board kopen

  Het sup board van WANNAsup is opblaasbaar. Daar zijn enkele voordelen aan vergeleken met een hardboard. Zo is een opblaasbaar sup board stabieler en makkelijker te vervoeren en op te slaan. Ook zijn opblaasbare sup boards over het algemeen goedkoper dan hardboards.

   

  Bekijk onze sup boards

   

  Ideaal suppen voor beginners

  Mocht je nog niet of nauwelijks hebben gesupt, is het raadzaam om een zo stabiel mogelijke sup aan te schaffen. Hierdoor val je minder snel van de sup en kost het minder energie om je balans te houden tijdens het suppen. De sup boards van WANNAsup zijn stabiel door de breedte en dikte van de sup. Hierdoor is het board geschikt voor beginners, maar ook voor andere activiteiten op de sup. Denk hierbij aan suppen met een hond of sup yoga.

   

  Andere supvormen

   

  Kwaliteit en lange levensduur sup

  Onze sup boards zijn gemaakt met drop stitch technologie. Hierbij worden beide zijdes van de sup door duizenden ‘draden’ van stevig materiaal bij elkaar gehouden. Dit zorgt voor een stevige constructie, waardoor onze sup boards een lange levensduur hebben. En mocht er onverhoopt toch iets misgaan, lossen we dat op!

   

  Tips voor het kopen van een sup board

  Weet je nog niet zeker welke sup je het beste kan kopen? Je kan al onze tips voor het kopen van een sup board vinden in onze aankoopgids.

   

  Bekijk de sup board aankoopgids

   

  Sup accessoires kopen

  Heb je al een sup, maar ben je op zoek naar accessoires om je sup ervaring te verbeteren? Ook bieden we in onze webshop vervangende onderdelen aan. Let op dat niet al onze accessoires geschikt zijn voor andere sups.

   

  Sup board met zitje

  Op zoek naar een stoeltje of zitje om je sup mee uit te breiden? Met een zitje en een dubbele peddel kan je jouw WANNAsup gebruiken als kajak. Hierdoor relax je meer tijdens een lange sup tour. Het stoeltje is vast te zetten op de 4 ringen van je WANNAsup.

   

  Combideal dubbele peddel en zitje

   

  Carbon sup peddels

  Op zoek naar een stevige carbon peddel voor het suppen? WANNAsup biedt naast de standaard verstelbare peddel ook verstelbare carbon peddels aan. Deze peddels van 50% of 100% carbon zijn extra stevig en licht. Hierdoor word je minder snel moe tijdens het suppen en kun je langere afstanden suppen. Daarnaast bestaat de peddel uit 3 delen, waardoor je hem ook nog makkelijk mee kan nemen.

   

  Bekijk alle peddels

   

  Elektrische sup pomp voor opblaasbare sup

  Geen zin om jezelf uit te putten met een handpomp voordat je überhaupt het water op bent? Met onze elektrische pomp heb je je sup board binnen 7 minuten opgepompt. Daarnaast is de pomp makkelijk mee te nemen en kun je gebruik maken van de 12V-stekker van je auto.

   

  Bekijk de elektrische sup pomp

   

  Waarom een sup kopen bij WANNAsup?

  Ons WANNAsup board zorgt voor gemak! Na 10 minuten uitleg via de gratis app, val je er nooit meer vanaf en leer je suppen als een pro. Ons sup board:

  Is stabiel & wendbaar, waardoor het sub board geschikt is voor beginners & allround sup activiteiten.
  Wordt geleverd met gratis accessoires met daarin een waterdichte sup tas, een waterdicht telefoonhoesje en een zonnebril.
  Kan 140 kg gewicht aan, waardoor de sup geschikt is voor suppen met je hond, kind of yoga suppen. 
  Gratis app met sup tips & tricks, how to video’s, sup routes, winacties en nog veel meer.
   Complete ontzorging en klantenservice, winkel en servicedesk voor alle vragen en veel accessoires.

   

  Bekijk onze sup boards

   

  Meer informatie over suppen in onze gratis app

  We hebben een app ontwikkeld voor iedere supfan. We willen dat je op ieder moment de belangrijkste sup informatie binnen handbereik hebt. Denk hierbij aan tips over hoe je moet suppen, allerlei sup routes met opstapplaatsen en pitstopmogelijkheden, plaatsen waar je een sup kunt huren of plaatsen waar je een sup les kunt volgen. Ook kijk je video's over het gebruik van een sup. Er is nog veel meer te vinden in onze app. Download onze gratis sup app in de App Store of op Google Play.