ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Opblaasbare sup boards en accessoires kopen

  Opblaasbare sup boards en accessoires kopen

  We hebben al meer dan 10.000 supboards en accessoires verkocht en willen jou graag helpen bij het kopen van een supboard of aanvullende accessoires om te komen tot je ideale sup ervaring. Hieronder leggen we uit waar de voordelen in zitten.

   

  Opblaasbaar sup board kopen die jaren meegaat?

  Op zoek naar een allround sup board als complete set? Met de sup boards van WANNAsup zit je goed! Door de stabiliteit van het sup board is het een ideaal board voor beginners die jaren lang plezier willen hebben van hun sup.

   

  Bekijk onze sup boards

   

  Multi inzetbaar supboard met tal van toepassingen

  De sup boards van WANNAsup zijn stabiel en uitgebreid getest door supverhuurbedrijven die ze intensief gebruiken. Ons supboard is daarom geschikt voor beginners, maar ook voor andere activiteiten zoals touren, suppen op zee, met je hond of kinderen en zelf voor sup yoga en sup voetbal.

   

  Andere supvormen

   

  Kwaliteit en lange levensduur sup

  Onze sup boards zijn gemaakt met fusion drop stitch technologie. Hierbij worden beide zijdes van de sup door duizenden ‘draden’ van stevig materiaal bij elkaar gehouden. Dit zorgt voor een stevige constructie, waardoor onze sup boards een lange levensduur hebben. En mocht er onverhoopt toch iets misgaan, lossen we dat op!

   

  Tips voor het kopen van een sup board?

  Ben je aan het oriënteren om een sup te kopen? Je kan al onze tips voor het kopen van een sup board vinden in onze aankoopgids.

   

  Bekijk de sup board aankoopgids

   

  Sup accessoires kopen

  Heb je al een sup, maar ben je op zoek naar accessoires om je sup ervaring te verbeteren? Ook bieden we in onze webshop vervangende onderdelen aan. Let op dat niet al onze accessoires geschikt zijn voor andere sups.

   

  Sup board met zitje

  Op zoek naar een stoeltje of zitje om je sup mee uit te breiden? Met een zitje en een dubbele peddel kan je jouw WANNAsup gebruiken als kajak. Hierdoor relax je meer tijdens een lange sup tour. Het stoeltje is vast te zetten op de 4 ringen van je WANNAsup.

   

  Combideal dubbele peddel en zitje

   

  Verschillende soorten peddels

  Op zoek naar een stevige carbon peddel voor het suppen? WANNAsup biedt naast de standaard verstelbare peddel ook verstelbare carbon peddels aan. Deze peddels van 50% of 100% carbon zijn extra stevig en licht. Hierdoor word je minder snel moe tijdens het suppen en kun je langere afstanden suppen. Daarnaast bestaat de peddel uit 3 delen, waardoor je hem ook nog makkelijk mee kan nemen.

   

  Bekijk alle peddels

   

  Elektrische sup pomp voor opblaasbare sup

  Geen zin om jezelf uit te putten met een handpomp voordat je überhaupt het water op bent? Met onze elektrische pomp heb je je sup board binnen 7 minuten opgepompt. Daarnaast is de pomp makkelijk mee te nemen en kun je gebruik maken van de 12V-stekker van je auto.

   

  Bekijk de elektrische sup pomp

   

  Meer informatie over suppen in onze gratis app

  We hebben een app ontwikkeld voor iedere supfan. We willen dat je op ieder moment de belangrijkste sup informatie binnen handbereik hebt. Denk hierbij aan tips over hoe je moet suppen, allerlei sup routes met opstapplaatsen en pitstopmogelijkheden, plaatsen waar je een sup kunt huren of plaatsen waar je een sup les kunt volgen. Ook kijk je video's over het gebruik van een sup. Er is nog veel meer te vinden in onze app. Download onze gratis sup app in de App Store of op Google Play.