ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Naarden - Noord-Holland

  Suppen in Naarden? Een leuke manier om deze vestingstad in Noord-Holland eens vanaf een andere kant te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien door de stad Naarden, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Naarden (8 km)

  Deze sup route dwars door Naarden laat je kennismaken met de vestingstad vanaf het water. In ongeveer 2,5 uur leg je deze route van 8 km af. Stap op je sup board en sup een stukje Nederlandse geschiedenis in. Je hoeft tijdens deze route maar 1x te klunen, maar dan heb je ook vrijwel alle watertjes in Naarden verkend. Naarden is één van de best bewaarde vestingsteden in Europa. Zoals je al kunt zien in de route, is de stervorm van de vesting bijzonder goed bewaard gebleven. De vesting heeft zes bastions, een dubbele omwalling en dubbele grachtengordel. Heel bijzonder om vanaf het water te bekijken. Maar het is ook zeker aan te raden om ook te voet nog een wandeling te maken door de vesting.

  Adres Parkeerplaats Abri

  Over de Tol/Amersfoortsestraatweg
  1411 HB, Naarden

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup route Naarden, Noord-Holland - WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Naarden en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play