ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Groningen (Stad)

  Suppen in Groningen? Een leuke manier om de stad eens vanaf een andere kant te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien in het centrum van Groningen, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Groningen (5 km)

  Deze sup route laat je in ongeveer 1,5 uur kennismaken met het centrum van Groningen. Je maakt een volledige ronde door de grachten van de stad. De sfeer van deze route is fantastisch. Je supt langs eeuwenoude pakhuizen, ziet woonboten en de terrassen op de kade. Je start ongeveer ter hoogte van Wilhelminakade 1023-1018. Daar ligt een steiger vanaf waar je makkelijk het Reitdiep op kunt met je sup board. Wil je onderweg een stop maken? Bij de sluis hebben zijn veel gezellige restaurantjes te vinden. Daar is ook een prima locatie om af en weer op te stappen.

  Adres opstapplaats

  Wilhelminakade 1023
  9717 AC Groningen

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup route Groningen (Stad) - WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Groningen en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play