ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Monnickendam - Noord-Holland

  Suppen in Monnickendam? Een leuke manier om deze stad aan de Gouwzee eens vanaf een andere kant te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien in de omgeving van Monnickendam, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Monnickendam (15 km)

  De sup route Monnickendam is een route van 15 kilometer (ongeveer 5 uur), door het Waterland-Oost. Waterland-oost is een ideaal gebied om te suppen. Je peddelt langs oeverlanden vol met bloemen en brede rietkragen, door sloten, kanalen en havens. In de karakteristieke dorpjes heb je vanaf het water een goed zicht op de kleurrijke houten huizen met hun Waterlandse kleuren. Je stapt op en eindigt bij Kampeervereniging De Leek, aan hetzelfde genoemde meer De Leek. Onderweg kun je pauze houden in de stad Monnickendam en/of in Broek in Waterland, waar diverse horecagelegenheden zijn.

   

  Sup opstapplaats Kampeervereniging De Leek

  Overlekergouw 8
  1151 CX, Broek in Waterland
  www.deleek.nl

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  sup route Monnickendam - Noord-Holland - WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Monnickendam en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play