ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen Friesland: sup routes & opstapplaatsen

  Suppen Friesland: sup routes & opstapplaatsen

  Suppen in Friesland? Friesland kent vele mooie locaties om te suppen. Zo biedt Friesland sup routes vanaf kleine dorpjes zoals Oudega, en door nationaal parken zoals de Alde Faenen (vanaf Earnewald). Maar ook vanaf steden zoals Leeuwarden. Wij hebben een overzicht gemaakt van sup routes en opstapplaatsen waar je jouw sup board te water mag laten. Ook hebben we aangegeven want de lengte en de duur en van de route is.

   

  Plan je sup route in Friesland

  Als je gaat suppen, wil je er zeker van zijn dat het gebied toegankelijk is voor suppers. In Friesland mag je niet overal suppen of je hebt een vergunning nodig. Daarom raden we aan om vooraf een route uit te stippelen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met onze routes heb je gelijk al een mooi overzicht van mooie opstapplaatsen in Friesland. Zo kun je gelijk rekening houden met de lengte en de duur van de sup route.


  Sup board kopen

  Heb je zelf nog geen sup board, maar kun je niet wachten om zelf deze routes in Friesland te gaan suppen? Bekijk dan onze allround sup boarden. Al onze sup boards zijn opblaasbaar, waardoor je deze eenvoudig kunt meenemen. Even opblazen met de bijgeleverde pomp en suppen maar!

   

  Suppen in andere provincies

  Naast Friesland hebben we ook de sup routes en opstapplaatsen voor andere provincies in kaart gebracht. Bekijk per provincie de mooiste routes inclusief de lengte en de duur:

  ·         Groningen

  ·         Drenthe

  ·         Overijssel

  ·         Utrecht

  ·         Noord-Holland

   

  ·         Flevoland

  ·         Gelderland

  ·         Zuid-Holland

  ·         Noord-Brabant

  ·         Zeeland

  ·         Limburg

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Friesland en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play