ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Leeuwarden - Friesland

  Suppen in Leeuwarden? Een leuke manier om de hoofdstad van Friesland eens vanaf een andere kant te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien in de omgeving van Leeuwarden, een route door het centrum van de stad, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route omgeving Leeuwarden (12,5 km)

  Met deze sup route in de omgeving van Leeuwarden ben je een ruime ochtend of middag zoet (ca 5 uur). Je laat je sup board te water op het meer De Groote Wielen. De grote plassen (wielen) in het gebied zijn een restant van de Middelzee, een zoutwaterbaai die zich in de Middeleeuwen uitstrekte van de Waddenzee via Leeuwarden tot Sneek. Vanaf het meer ga je verder over naar de Wielshals en Ouddeel. Doe je ogen dicht en waan je even een schaatser: je supt met deze route ook langs de finish van de Friesche Elfstedentocht.

  Adres Opstapplaats Plankzeilvereniging De Wielen

  Groningerstraatweg 411
  8926 XC Leeuwarden

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup route Leeuwarden - Friesland - WANNAsup

   

  Sup route Leeuwarden - Centrum (4 km)

  Wil je naast de omgeving ook de stad zelf verkennen? Sup dan deze route van ongeveer 1,5 uur door het centrum van de historische stad Leeuwarden (of: Liwwadden, Ljouwert, Lintwarde), over de grachten. Leeuwarden is dé waterstad van Friesland. Je gaat te water vanaf de Noordersingel, ongeveer vanaf nummer 62. Daar sup je op de Noorder Stadsgracht en maakt zo een rondje rondom het centrum.

  Adres Opstapplaats

  Noordersingel 62
  Leeuwarden

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup route Leeuwarden Centrum - Friesland - WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Leeuwarden en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play