ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Velsen-Zuid - Noord-Holland

  Suppen in Velsen-Zuid? Een leuke manier om recreatiegebied Spaarnwoude te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien in de omgeving van Velsen-Zuid, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Velsen-Zuid - Spaarnwoude (4 km)

  Via deze korte sup route, sup je in ongeveer 1,5 uur een rondje door het gedeelte Buitenhuizen van Recreatiegebied Spaarnwoude. Spaarnwoude omvat verschillende recreatiegebieden. Deze liggen midden in het drukke verstedelijkte deel van Noord-Holland tussen Haarlem, Hoofddorp en Amsterdam. Onderweg heb je voldoende tijd om het leven vanaf het water te ervaren. Je start vanaf Zorgboerderij Zorgvrij, waar je een aanlegsteiger kunt vinden. Je kunt van te voren of na je sup tocht een bezoek brengen aan de boerderij, om een lekkere fles koude melk te kopen, of je kan op het terras van Onder de Platanen een verse kop koffie of heerlijke muntthee te drinken. De natuurlijke oevers met wuivende rietkragen maken de kans groot dat je onderweg een ijsvogel spot.

  Adres opstapplaats Zorgboerderij Zorgvrij

  Genieweg 50
  1981 LN, Velsen-Zuid

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup route Velsen,Zuid, Spaarnwoude - Noord-Holland - WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Velsen-Zuid en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play