ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Kerkdriel - Gelderland

  Suppen in Kerkdriel? Een leuke manier om dit dorp in Gelderland eens vanaf een andere kant te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien op de Zandmeren, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Kerkdriel - De Zandmeren (7,5 km)

  Deze route laat je kennismaken met recreatiegebied De Zandmeren. 'De mooiste watersportplaats in de Bommelerwaard', aldus de locals. Wil je langer dan 2,5 uur in dit recreatiegebied vertoeven? Aan De Zandmeren zijn diverse restaurants en overnachtingsmogelijkheden te vinden. Je kunt opstappen bij Van Gent Watersport en vanaf daar je rondje over de meren beginnen. Aan de Zandstraat zijn 2 grote parkeerplaatsen te vinden.

   

  Adres Van Gent Watersport

  Zandstraat 11
  5331 PG Kerkdriel

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup route Kerkdriel - Gelderland - WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Kerkdriel en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play