ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Loosdrecht - Noord-Holland

  Suppen in Loosdrecht? Een leuke manier om dit dorp eens te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien in de omgeving van Loosdrecht, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Loosdrecht (8 km)

  De sup route van Loosdrecht is ongeveer 8 kilometer lang, waar je begint bij het Vuntusstrand. In 2,5 uur sup je door het natuurgebied Vuntus heen en ook een gedeelte door de Loosdrechtse Plassen. Nog tijd over na het suppen? In de omgeving van de Loosdrechtse plassen is er genoeg te zien! Zoals De Nieuwe Hollandse Waterlinie.

  Adres opstapplaats

  Vuntusstrand
  Noord-Holland

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup-route-Loosdrecht-Noord-Holland-WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in de omgeving van Loosdrecht en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup board en bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play