ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Bergen op Zoom – Noord-Brabant

  Suppen in Bergen op Zoom? Een leuke manier om de Binnenschelde naast de stad te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je de sup route op de Binnenschelde zien, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Bergen op Zoom (6,5 km)

  De Binnenschelde-route is een sup route van 6,5 kilometer (ongeveer 2 uur). Je stapt op bij Sup Surfari, één van onze WANNAsup partners, waar je ook onze boards kunt proberen. De Binnenschelde is een recreatieplas en een echte hotspot voor zonaanbidders. Volg onze sup route en geniet daarna van het stadstrand. Naast het strand vind je namelijk aan De Boulevard ook diverse horecagelegenheden. De Binnenschelde is ook geschikt om te gaan suppen met je hond.

   

  Adres Sup Surfari

  Boulevard 55 
  Bergen op Zoom
  www.supsurfari.nl 

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

  sup route Bergen op Zoom, Binnenschelde - Noord-Brabant - WANNAsup

   

  Edward heeft een kleine impressie op video gezet van het startpunt van de sup route: 

   

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Bergen op Zoom en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play