ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in De Biesbosch - Zuid-Holland

  Suppen in De Biesbosch in Zuid-Holland? Er zijn wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina geven we je uitleg over de sup route die kunt afleggen vanaf Dordrecht, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route: Dordrecht - Biesbosch (7 km)

  Bij deze route start je bij het Stayokay Hostel in Dordrecht, vanaf waar je de Moldiep op gaat met je sup board. Daar ga je een ronde van 7 km volgen die je dwars door Nationaal Park De Biesbosch brengt. Elk jaargetijde heerst er een andere sfeer in De Biesbosch en overal zie je sporen van bevers. Geniet al suppend van dit prachtige stukje Nederlandse natuur.

  Adres sup opstapplaats Stayokay Hostel Dordrecht

  Baanhoekweg 25
  3313 LA Dordrecht
  www.stayokay.com/nl/hostel/dordrecht

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup route Biesbosch, Dordrecht - Zuid-Holland - WANNAsup

   

  We hebben een kleine impressie gemaakt vanaf het startpunt van deze sup route in Dordrecht:

   

   

  Sup route Biesbosch (3 km)

  De Biesbosch is het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa en ligt deels in de provincie Zuid-Holland en deels in de provincie Noord-Brabant. De Biesbosch is naar onze mening wel een van de mooiste stukjes natuur van Noord-Brabant en Zuid-Holland. De Biesbosch is een zeer waterrijk natuur- en recreatiegebied. Je kunt opstappen bij de minicamping Stayokay in Dordrecht.

  Adres opstapplaats minicamping Stayokay

  Baanhoekweg 25
  3313 LA Dordrecht

  Hostel Dordrecht, aan Nationaal Park De Hollandse Biesbosch | Stayokay

   

  Klik op de afbeelding om de sup opstapplaats beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup-route-Biesbosch-Dordrecht-WANNAsup

   

  Sup route Biesbosch Noord-Brabant

  De Biesbosch beslaat een groot gebied. Je kunt er komen vanuit Zuid-Holland, maar ook vanuit Noord-Brabant. Bekijk daarom ook eens de routes die je vanaf Hank in de Biesbosch kunt maken.

  Eerste keer suppen?

  Is het de eerste keer dat je gaat suppen? Zorg er dan voor dat je goed voorbereid op pad gaat. We hebben voor je op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden wanneer je voor de eerste keer gaat suppen.

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Dordrecht en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play