ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen op de Asseltse Plassen - Limburg

  Suppen op de Asseltse Plassen? Een leuke manier om de omgeving van Swalmen te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien over de Asseltse Plassen, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route de Asseltse Plassen - Swalmen (5,5 km)

  Kleine eilandjes, ruigte langs de oevers, uitgestrekte plassen en rietranden zijn de kenmerken van de Asseltse Plassen. Met deze route sup je in ongeveer 2 uur een ronde over de Asseltse Plassen. Je begint en eindigt bij de parkeerplaats tegenover Restaurant Maaszicht. Wil je onderweg ook een stop maken? Het onbewoond eiland is hiervoor een geschikte plek. De rust die er heerst is weldadig. ’s Zomers kun je er Grauwe Ganzen en jonge Konik paarden aantreffen. Deze zwemmen wel eens naar het eiland.

  Adres opstapplaats Restaurant Maaszicht

  Pastoor Pinckersstraat 36
  6071 NW Swalmen

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup route Asseltse Plassen - Swalmen - Limburg

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes op de Asseltse Plassen en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup board en bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play