ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in de Weerribben - Overijssel

  Suppen in de Weerribben? Een leuke manier om Nationaal Park Weerribben-Wieden te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien vanaf Ossenzijl, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Weerribben (9 km)

  Verken in ongeveer 3,5 uur de Weerribben vanaf je sup board. Er is een parkeerterrein met kanosteiger net voorbij camping De Kluft, vanaf waar je kunt starten met suppen. Staatsbosbeheer zegt niet voor niets dat Nationaal Park Weerribben-Wieden het mooiste is vanaf het water (en dat het één van de belangrijkste moerasgebieden van Europa is). Tussen muren van riet sup je steeds verder het groen in, tot je alleen je eigen sup peddels en het gezang van rietzangers en karekieten hoort. Langs de route zijn vele steigertjes waar je kunt aanmeren om midden in de natuur te lunchen.

  Adres opstapplaats Recreatiecentum en Camping De Kluft

  Hoogeweg 26
  8376 EM Ossenzijl

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup route Weerribben - Ossenzijl - Overijssel - WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in de Weerribben en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup board en bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play