ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Gasselte - Drenthe

  Suppen in Gasselte? Een leuke manier om dit dorpje eens vanaf een andere kant te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien over zwemplas 't Gasselterveld, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Gasselte - Gasselterveld (3 km)

  Deze route laat je in ongeveer een uurtje een rondje suppen over 't Gasselterveld. De zwemplas is een voormalige zandafgraving. In het midden is het wel 50 meter diep. Door het koude en diepe water en de instortende oevers was de plas voorheen gevaarlijk voor zwemmers. Aan de oostkant is echter een ondieper gedeelte gemaakt, waarbij een ballenlijn aangeeft waar het dieper wordt. Het is een heerlijke plek waar je nu naar hartenlust kunt zonnen en zwemmen, en dus ook suppen. Omdat zwemvijver 't Nije Hemelriek ernaast ligt, kun je gebruik maken van de horeca faciliteiten en toiletten bij deze plas. Let op: voor suppers met honden: honden zijn niet toegestaan bij 't Gasselterveld.

  Adres opstapplaats

  Houtvester Jansenweg 3
  9462 TB, Gasselte

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup route Gasselte - Drenthe - WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Gasselte en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup board en bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play