ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen in Geldermalsen - Gelderland

  Suppen in Geldermalsen? Een leuke manier om het dorp is van een andere kant te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina laten we je een sup route zien vanaf Geldermalsen, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app.

  Sup route Geldermalsen (19 km)

  De sup route van Geldermalsen laat je in ongeveer 5 uur kennismaken met het dorp en de omgeving naast het dorp. Je start vanaf kostverlorenkade 8. Hier vindt je parkeergelegenheid, vanwaar je meteen het water op kunt. De sup route van Geldermalsen bestaat uit een heen- en weer route van ongeveer 19 kilometer, wat voor een groot deel over de Linge gaat. Heb je niet veel tijd of vind je 19 kilometer te veel? Dan kan je halverwege de route ook weer terug keren naar de opstapplaats. 

  Adres opstapplaats

  Kostverlorenkade 8 
  4191 CH Geldermalsen

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

  Sup-route-Geldermalsen-Gelderland-WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes in Gelderland en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play