ZakelijkKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suppen op de Vissenakkerplas - Kinrooi

  Suppen in Kinrooi? Een leuke manier om de stad net over de grens van Nederland eens vanaf een andere kant te leren kennen. Echter zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina geven we je een sup route die je in Kinrooi kunt afleggen, vertellen we wat meer over het kopen van een sup board en over onze WANNAsup app. 

  Sup route Vissenakkerplas (8 km)

  Via deze route maak jij kennis met de Vissenakkerplas wat net na de grens van Nederland ligt. De Vissenakkerplas in Kinrooi is een groot waterrecreatie plas. De sup route begint bij Dagstrand 'De Steenberg', waar je ook gemakkelijk kunt parkeren. De sup route van Kinrooi duurt 3 uur lang, waarna je heerlijk verder kunt genieten op een van de strandjes aan de plas. 

  Adres opstapplaats

  Geistingen De Steenberg 
  3640 Kinrooi, België

   

  Klik op de afbeelding om de sup route beeldvullend (wordt geopend in een nieuw venster) te bekijken.

   

  Sup-route-Vissenakkerplas-België-WANNAsup

   

  Sup board kopen

  Ben jij om en wil jij je eigen sup board hebben? Wij bieden all around opblaasbare sup boards aan. Deze zijn zeer geschikt voor beginners omdat ze door het brede en opblaasbare sup board erg stabiel zijn. Wil je meer weten over onze sup boards?

   

  Sup app WANNAsup

  Wil je onze sup routes op de Vissenakkerplas en de rest van Nederland altijd bij de hand hebben? Download dan onze gratis WANNAsup app. Wanneer je nu het WANNAsup voordeelpakket bestelt, dan krijg je korting op één van onze sup boards + ons sup accessoires pakket, met daarin o.a. een waterdicht telefoonhoesje, ideaal voor wanneer je op of aan het water de sup routes wilt raadplegen! Bekijk ons blauw-rode opblaasbaar sup board of oranje-blauwe opblaasbaar sup boarden bestel nu je voordeelpakket! 

   

  sup app App Store - WANNAsupsup app WANNAsup - Google Play